چرا نباید بادکنکها را در آسمان رها کنیم؟!
بسیاری از مواقع دیده اید که با رها کردن بادکنکها در آسمان واقعه و یا رویداد مهمی را جشن میگیرند. با این حال، در نهایت زمان آن رسیده است که ما این کار را متوقف کنیم. یک سازمان غیر انتفاعی با نام «فوت بادکنک ها» از همه مردم سراسر جهان میخواهد که مانع از آزادسازی بادکنکها در هوا شوند، زیرا آنها دوباره به زمین و دریا باز میگردند و زمین را آلوده میکنند و تأثیرات مخربی بر حیات وحش میگذارند. ما در برترینها نیز هر تلاشی را درباره محافظت از سیاره زمین و ساکنان آن ارج مینهیم به همین دلیل دوست داریم تا در این مطلب آگاهی شما را درباره آلودگی بادکنکی افزایش دهیم. پس با ما همراه باشید.
1. بادکنکها یکی از بزرگترین خطرات برای حیات وحش دریایی هستند.
براساس مطالعهای که توسط دانشگاهی از تاسمانی انجام شده است، بادکنکها خطرناکترین زبالههای دریایی در مرگ و میر موجودات دریایی هستند. همین محققان به بررسی علل مرگ 1733 پرنده دریایی از گونههای مختلف پرداختند و دریافتند که از هر 3 پرنده یکی یک قطعه زباله دریایی را بلعیده است که موجب اصلی مرگ آن بوده است.
پس از اتمام مدت زمان حضور آنها در هوا، بادکنکها به خشکی یا دریا باز میگردند و اغلب توسط جانوران با غذا اشتباه گرفته میشوند. نه تنها پرندگان، بلکه لاکپشتهای دریایی، دلفین ها، نهنگها و ماهیها نیز با بقایای بادکنک در معده هایشان یافت شده اند یا با گرفتار شده در بقایای آنها خفه شده اند. بالن آرزوها نیز در این دسته قرار میگیرند و نباید در هوا رها شوند.
2. بادکنکها از جنس لاتکس و یا فویل هستند و تخریب پذیر نیستند
چرا نباید بادکنکها را در آسمان رها کنیم؟!
دو نوع متداول از بادکنک ها، بادکنکهای لاتکس و فویلی هستند. بادکنکهای لاتکسی قابل تجزیه هستند، اما با این حال از بین رفتن آنها از 6 ماه تا 4 سال به طول میانجامد که یک زمان طولانی برای آسیب رساندن به حیوانات است. بادکنکهای فویلی به طور قطع بدترین گزینه برای رهاسازی در آسمان هستند، زیرا آنها تخریب نمیشوند و طبیعی است که رابطهای دوستانه با محیط زیست ندارند.
3. گزینههای سازگار با محیط زیست برای بادکنکها وجود دارد
چرا نباید بادکنکها را در آسمان رها کنیم؟!
بادکنکها به عنوان یک نماد شادی در بسیاری از جشن ها، مراسمات و میهمانیها استفاده میشوند. اما باید بیشتر از تأثیرات مضر آنها بر محیط زیست و حیات وحش آگاه باشیم. ما هرگز نباید آنها را در هوا رها کنیم بلکه باید به درستی از شر آنها خلاص شویم. به عنوان مثال بالنهای فویلی قابل استفاده مجدد و بازیافت هستند.
منبع: mokhtalefsara1